DE PRAKTIJK HUISDIEREN PAARDEN HERKAUWERS VARKENS LABORATORIUM CONTACT
het team
home-contact
Even voorstellen...

Ons team bestaat uit 17 dierenartsen:

  • 7 paardenartsen
  • 5 landbouwhuisdierenartsen
  • 5 gezelschapsdierenartsen

 

Zij worden bij hun werkzaamheden ondersteund door:

  • 18 assistenten
  • 4 laborantes
  • 1 praktijk manager

 

Om alles in goede banen te leiden met 12 dierenartsen onder één dak zijn onze assistenten natuurlijk onmisbaar! Aan de telefoon, aan de balie, assisterend in de spreekkamer en tijdens operaties, de administratie: ze vormen de spil van onze praktijk. Daarom stellen wij ze hieronder aan u voor.

Meer informatie over de dierenartsen vindt u onder de kopjes van de betreffende diersoorten. Onder het kopje Laboratorium worden de laboranten aan u voorgesteld.

Marie-Josť Slegers


Marie-José Slegers heeft haar hele werkzame leven in het veterinaire wereld gewerkt. Om te beginnen bij de Gezondheidsdienst voor dieren (GD) in Boxtel, daarna 9 jaar als allround assistente bij Dierenartsenpraktijk Sint-Oedenrode, toen nog gehuisvest aan de Corridor. Daarna ging zij terug naar het laboratorium van de GD in Boxtel in diverse functies. Na 10 jaar GD is zij sinds 2001 weer werkzaam bij Dierenartsenpraktijk Sint-Oedenrode maar nu als managementassistente.

Hanneke Verhoeven

Hanneke Verhoeven is in 1998 afgestudeerd als paraveterinair te Barneveld. Sindsdien is ze werkzaam bij Dierenartsenpraktijk Sint-Oedenrode, waar ze als hoofdassistente vele zaken in goede banen leidt. Onder andere de planning, de telefoon en de apotheek zijn bij haar in goede handen.
Marloes Dullaart

Marloes Dullaart is in 2006 afgestudeerd als paraveterinair aan het Helicon in Nijmegen. Ze werkte tot 2009 bij Dierenartsenpraktijk Sint-Oedenrode, waarna ze door een verhuizing bij de Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming (LID) in Hilversum aan het werk ging. Toen deze organisatie naar Den Haag verhuisde kwam Sint-Oedenrode weer op haar pad. Sinds april 2011 is Marloes – als rechterhand van Hanneke - verantwoordelijk voor de inkoop, planning en organisatie van de paarden en gezelschapsdieren.
Sandra Verbakel


Sandra Verbakel heeft na haar opleiding tot verpleegkundige ook een opleiding tot paraveterinair gevolgd. Sinds 1993 is ze werkzaam bij Dierenartsenpraktijk Sint-Oedenrode. Eerst bij de gezelschapsdieren, later met meer neventaken zoals de bestellingen. Haar werkzaamheden bestaan nu met name uit het helpen van de klanten aan de balie en aan de telefoon, waarbij haar ervaring zeer goed van pas komt! 

Anet van Nostrum

Anet van Nostrum is van oorsprong apothekersassistente, maar al geruime tijd werkzaam in het veterinaire veld. Ze werkte 13 jaar lang als dierenartsassistente bij DAC Aadal in Heeswijk-Dinther. Sinds 2008 is ze werkzaam bij dierenartsenpraktijk Sint-Oedenrode, waar ze onder andere verantwoordelijk is voor de planning van de visites en het klaarmaken van de bestellingen van medicijnen voor landbouwhuisdieren.
Kim van den Heuvel-Bekx

Kim van den Heuvel-Bekx is in 2005 afgestudeerd als paraveterinair aan het AOC (nu CITAVERDE College) te Horst. Na 5 jaar elders gewerkt te hebben als paraveterinair is ze sinds mei 2011 werkzaam bij  Dierenartsenpraktijk Sint-Oedenrode. Kim werkt vooral met gezelschapsdieren, waarbij ze onder andere zelfstandig puppy-, senior- en afvalconsulten verzorgt.
Kim Bevers

Kim Bevers heeft in 2009 haar opleiding tot paraveterinair aan het CITAVERDE College te Horst voltooid. Sinds januari 2011 werkt ze bij Dierenartsenpraktijk Sint-Oedenrode en daarnaast ook bij Dierenkliniek Lieshout. In Sint-Oedenrode is Kim zowel bij de gezelschapsdieren als de paarden werkzaam.
Jan van den Bersselaar

Jan van den Bersselaar heeft de opleiding Horse&Leisure (sport niveau 3) gevolgd op NHB Deurne. Hij is afgestudeerd in juni 2010. Al snel daarna kwam hij bij Dierenartsenpraktijk Sint-Oedenrode als dierenartsassistent bij de paarden. Deze baan combineert Jan met zijn werk op manege de Molenheide in Schijndel waar hij jonge paarden opleidt en manegelessen verzorgt.
Brigitte van de Berk

Brigitte van de Berk heeft in juni 2011 haar opleiding Paraveterinair en Biotechniek afgerond aan het Helicon in Boxtel en 's-Hertogenbosch. Toch is ze al geruime tijd werkzaam bij de praktijk, tijdens haar stages en als inval- en weekendkracht, zowel bij de paarden als de gezelschapsdieren.
Dianne Merks

Dianne Merks is in 2013 afgestudeerd als paraveterinair aan het Groenhorst College te Barneveld. Sinds 2011 is zij werkzaam bij Dierenartsenpraktijk Sint Oedenrode.Dianne is met name te vinden bij de gezelschapsdieren. Ze helpt de dierenartsen in de spreekkamers en in de operatiekamer.
 

Mandy Smetsers
Kay van Roosmalen
Truus van Erp
Truus is onze huishoudelijke hulp.
dierenartsenpraktijk
Kortestraat 1
5491 SZ Sint-Oedenrode
tel: 0413-472650
fax: 0413-476639
email: info@dapstoedenrode.nl
contact home